Mitt första Vernissage!

Så kom dagen! Jag och min vän fyller bilarna med ljuslyktor, facklor, tyg, vin, tavlor, skruvdragare, kaffe och allt annat nödvändigt rassel. Det är kallt den här dagen, solen är blek och det blåser isvindar från havet men mitt endorfinpåslag är på topp och lyckan fullkomlig. Jag låser upp grinden, parkerar utanför porten, skuttar till dörren längst bort och håller nyckeln hårt i handen. När jag kliver in i den tysta, avvaktande, enorma gamla industrilokalen som hyst så många arbetande människor under många år känner jag vördnad.

Jag trycker upp porten, vi kör in och iordningställandet kan börja. Att skruva i plåt kräver sitt svarta bälte i tålamod kan jag säga… fler vänner dyker upp och ger av sig själva och sin tid. Ljudet och ljuset kommer på plats, musiken dyker ur högtalarna och simmar vällustigt omkring i hela lokalen. Solstrålarna lockar fram dammet som dansar till ljudet av hammarslag, skruvdragare, skratt, kabeldragning, frågor och svar. Tillslut är sista tavlan belyst och på plats. Eldkorgar, ljuslyktor, kandelabrar och marschaller tänds och mitt leende verkar ha fastnat i ett konstant saligt läge.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Många är de underbara människor som hjälpte mig förverkliga min vision. Jag är så lycklig över att Ni finns TACK!

Tack också till er som trots snökaos, isvindar och sommardäck trotsade bekvämligheten och värmen i soffan därhemma för att komma och dela det här med mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s