Jag fick frågan ”Vilken teknik använder du dig av?”

Hahaha… Jaa du. Eftersom jag inte har någon som helst utbildning i skapande utan leker mig fram så är svaret på den frågan OKLART. Jag tar det som finns till hands och det är en salig blandning av golv/vägg/takfärg, kritor, tusch, blyerts, kol från grillen, sprayfärg, allmogefärger, oljekritor m.m. Därefter forskar jag och leker fritt med det som passar och fungerar tillsammans.

Jag fick samtidigt frågan om ”Vem eller vad inspirerar mig?” Efter att ha tänkt och resonerat högt med mig själv kom jag fram till att det är livet. Saker som inträffar och möten, de skapar frågor, funderingar och känslor i mig som måste ut. Så alla tavlor har först varit in i mig och vänt innan de får komma ut i olika färger och former.

Jag är också lycklig över att ha växt upp i en skapande familj där devisen är ‘Hur svårt kan det va??!!’ Ingenting är omöjligt och är det omöjligt så går det ändå.

En människa som har betytt mycket för mig de senaste åren både i mitt skapande och i min egen utveckling är Peter Gröndahl, en skapande fantastisk man! Många är de gånger han fått min hjärna att göra kullerbyttor och ifrågasätta det jag tagit för självklart.

Kanhända är det av godo att jag inte har någon som helst utbildning inom konst utan kan fritt utan betänkligheter leka mig fram, jag mår såå bra av det!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s